Registrer brugernavn og kodeord
 
Alle felter, der er markeret med en rød stjerne, skal udfyldes (*)

Brugernavn:

 *

Adgangskode:
()
 *

Gentag adgangskode:  *


Erklæring om håndtering af personoplysninger
 
Betingelser for brug af Sampensions ansøger-database
Dine personlige oplysninger i denne ansøgerdatabase behandles fortroligt og kun anvendes kun i forbindelse med ansøgningsprocessen og eventuel efterfølgende ansættelse i Sampension. Sampension er forpligtet til at overholde gældende dansk og EU-lovgivning på området om beskyttelse af personlige oplysninger.

Formålet med dataindsamlingen
Formålet med at indsamle dine personlige oplysninger er, at Sampension kan vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger i Sampension.

Du kan bruge dit CV som ansøgning til et specifikt job, eller du kan lægge det ind uden at søge et specifikt job.

Redigering, opdatering eller sletning af dine data
Du kan til enhver tid gennemse dine gemte oplysninger. Du kan også til enhver tid redigere, opdatere eller slette dine oplysninger. Hvis du ikke har redigeret i oplysningerne i 6 måneder, vil dine data blive slettet.

Samtykke
Ved benyttelse af denne ansøgerdatabase giver du samtykke til, at Sampension må bruge dine oplysninger i forbindelse med rekruttering og ansættelse i Sampension. Du giver samtidig samtykke til at du vil indgå i evt. videre dialog mhp. rekruttering, herunder brug af profil-værktøjer i forbindelse med evt. samtaleforløb. Du kan trække dit samtykke tilbage ved at rette henvendelse til HR-afdelingen.

  Jeg accepterer vilkår for anvendelse *