Pensionsrådgiver

- liv og pension

Kan du levere den perfekte kundeoplevelse, i et fagligt spændende miljø, hvor tingene går stærkt og udfordringerne er mange – så er du måske vores nye kollega i kunderådgivning og salg?

I kunderådgivning og salg søger vi nye kolleger til et af vores succesfulde rådgivningscentre, som er på 22 rådgivere, en afdelingschef og to gruppeledere.

Kunden i fokus
I Sampension rådgiver vi helhedsorienteret - vi inddrager alle økonomiske og familiære aspekter i rådgivningen, som har betydning for kundens økonomi.

Du skal sikre en kompetent telefonrådgivning i forbindelse med nytegning, fratrædelse, alderspensionering og i mange andre af livets faser. Rådgivningen til kunderne sker primært via telefon både foranlediget af kundernes egne opkald eller via udringning i kampagneøjemed. Der vil i jobbet være fokus på at kunne fastholde kunden, men også sikre rådgivning i forbindelse med flytning af ordninger (indskud, eget bidrag og lign). Du indgår i afdelingens telefonvagter – fx enkelte aftenrådgivninger frem til kl. 21.00.

Som rådgiver brænder du for den gode kundeoplevelse og motiveres af en travl dag med mange kundesamtaler. Afhængig af dine kvalifikationer, kan der være mulighed for at deltage i videreudviklingen af vores service og produkter – herunder projektdeltagelse.

Kundefokus og bred finansiel uddannelse
Du trives med at telefonen er dit vigtigste arbejdsredskab og du motiveres af at tale med mange kunder dagligt. Du er forsikringsuddannet – med niveau 4 og gerne certificeret på forsikringsakademiet inden for pensionsrådgivning til firmapensionskunden eller indstillet på, at blive certificeret.  Jobbet kræver naturligvis gode kommunikationsevner, primært skiftligt og mundtligt dansk – men også engelsk.

Som person er du fleksibel i en omskiftelig hverdag – hvor tempoet ofte er højt. Du opleves empatisk, lyttende og troværdig, når du taler med kunden. Du evner på en og samme tid at have det helhedsorienterede billede, men har også sans for de vigtige detaljer. Du er vant til at samarbejde og skabe relationer i hverdagen.

En velfungerende organisation i udvikling
Vi tilbyder dig at blive del af en velfungerende, kvalitetsbevidst og løsningsorienteret organisation. Et miljø med fokus på faglig og personlig udvikling og på at skabe resultater til fordel for kunderne. En organisation præget af høj faglighed, kontinuitet og med et fokus på konstante forbedringer.

Der er mange spændende udfordringer på pensionsområdet og i Sampension, og ansvaret er i høj grad uddelegeret.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter kvalifikationer og omfatter naturligvis en attraktiv pensionsordning betalt af Sampension.

Vi bor centralt med udsigt til vandet i et lyst og åbent hus og tilbyder personalegoder som motionsrum og en særdeles god personalerestaurant.

Ansøgning
Har du lyst til at være en del af vores team i Sampension, så send os din ansøgning via linket senest den 27. marts 2017. Vi indkalder løbende kandidater til samtale. Vil du vide mere, kan du kontakte kunderådgivningschef Johnny Vesti Mørch, telefon 77 33 15 34.