SAMPENSION A/S Skadesbehandling (SKA)

Kundebetjener til skadesafdeling - liv og pension

Kan du lide udfordringer, og at tingene går stærkt? Har du erfaring indenfor forsikring og helbred, og har du lyst til at prøve noget nyt? Så er Sampension en arbejdsplads for dig, da vi – til vores skadesafdeling – søger en ny kollega til at besvare opkald fra vores kunder og hjælpe dem med deres spørgsmål.

Sampension er i en særdeles positiv udvikling med vækst og nye kunder på vej ind. En hjørnesten i vores værdiskabelse er evnen til at levere god service samt en professionel og helhedsorienteret rådgivning til vores kunder.

I skadeafdelingen giver vi dig mulighed for at arbejde sammen med dygtige kollegaer i en travl og spændende afdeling, hvor der er plads til at dele vores viden. Vi lægger vægt på en humørfyldt og uformel omgangstone.

Høj kundeservice - på telefon og mail
I afdelingen varetages al helbredsbedømmelse. Vi tager os af den løbende administration og servicering af kunder, der søger om eller får tilkendt helbredsbetingede ydelser ved erhvervsevnetab herunder også udbetalinger. Vi behandler derudover sager vedrørende kritisk sygdom og udbetaling til de efterladte ved dødsfald. Når vi har kunden i røret, kommer vi hele vejen rundt og kan rådgive ud fra de produkter, kunderne har.

Du bliver en del af et team, hvor den primære opgave bliver at servicere kunderne telefonisk i vores åbningstid.

Derudover vil du skulle besvare mails - og i mindre grad udføre sagsbehandling. Vi kommunikerer hovedsaligt digitalt med vores kunder og samarbejdspartnere. Du får naturligvis en grundig oplæring, så du er godt rustet til at servicere vores kunder.

Erfaring med telefonbetjening indenfor liv og pension
Du har viden og uddannelse indenfor liv- og pensionsområdet (gerne niveau 4). Du er udadvendt, har en venlig og empatisk telefonstemme, og kan lide at tale med kunder hele dagen.

Du har gode kommunikationsevner, og er god til at formidle svært stof på en let tilgængelig måde. Det er vigtigt, at du kan formulere dig præcist både mundtligt og skriftligt.

Du arbejder effektivt og går ikke af vejen for at yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt. Derudover trives du i en hverdag, hvor du ikke altid kan planlægge dagen, og du kan bevare overblikket samt det gode humør i travle situationer. Endeligt er du en holdspiller og ser en naturlig gevinst ved teamwork og vidensdeling. 

En velfungerende organisation i udvikling
Vi tilbyder dig at blive del af en velfungerende, kvalitetsbevidst og løsningsorienteret organisation. Et miljø med fokus på faglig og personlig udvikling og på at skabe resultater til fordel for kunderne. En organisation præget af høj faglighed, kontinuitet og med et fokus på konstante forbedringer.

Der er mange spændende udfordringer på pensionsområdet og i Sampension, og ansvaret er i høj grad uddelegeret. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter kvalifikationer og omfatter naturligvis en attraktiv pensionsordning betalt af Sampension.

Vi bor centralt med udsigt til vandet i et lyst og åbent hus og tilbyder personalegoder som motionsrum og en særdeles god personalerestaurant.

Ansøgning og spørgsmål
Har du lyst til at være en del af vores team i Sampension, så send os din ansøgning via ansøgningslinket inden den 5. juni 2017.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til skadeschef Pia Larsen på telefon 77 33 19 82.