SAMPENSION A/S Fondsadministration (FAD)

Specialist til Fondsadministration

- med talent for dataanalyse og programmering

Vil du være med til at passe på vores kunders aktiver? Vi søger en ny kollega til vores Fondsadministration, der har god forståelse for anvendelse af dataudtræk, programmering og automatisering af manuelle processer.

I Sampension er vi i en positiv udvikling med nye kunder, digitalisering, mere komplekse finansielle produkter og øget kompleksitet i investeringsuniversitet. En udvikling, som Fondsadministrationen bidrager til ved at håndtere investeringsporteføljerne på bedste vis. Vi har nogle af branchens mest effektive systemer og processer – og vi har fortsat ambitioner om at optimere vores måde at arbejde på.

Du bliver en del af et team på otte i Fondsadministrationen. Her har vi ansvar for håndtering af investeringsporteføljerne – blandt andet afvikling, cash management, collateral management, regnskabsføring, kontroller, værdiansættelse og stamdata. Vi står også for periode- og årsregnskabslukninger, opgørelse af registrerede aktiver samt indberetninger til Nationalbanken. Teamet har et godt og tæt samarbejde med investerings- og regnskabsafdelingen.

Som specialist skal du være med til fortsat at udvikle vores processer og arbejdsgange. Du skal sikre datakvalitet, værdiansætte aktiver samt være med til at optimere processer og vores brug af fondssystemet SimCorp Dimension, VBA-programmering samt andre værktøjer.

Du har måske kun få års erhvervserfaring, men det vigtigste er, at du er interesseret i at arbejde med investeringsporteføljer og for at lære nyt. Du vil i turnus med dine kolleger deltage i den praktiske håndtering af investeringsporteføljen, så du får en god forståelse af forretningen og arbejdsprocesserne.

Analytisk og erfaring med VBA eller lignende værktøjer
Af faglige kvalifikationer har du:

 • en uddannelse som Cand. Merc. Fir, Cand. Polit eller HD Finansiering
 • erfaring med VBA-programmering eller lignende
 • erfaring med anvendelse af SimCorp Dimension
 • analytisk sans og kan arbejde selvstændigt – da løsningerne ikke altid er givet
 • en god forståelse for værdikæden i en finansiel virksomhed
 • gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk

Som person er du:

 • ansvarlig, omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • tilfreds med at løfte både komplekse såvel som mere driftsmæssige opgaver
 • tnitiativrig og udadvendt
 • god til at dele viden med dine kolleger og til at bidrage til et godt arbejdsmiljø
 • en teamspiller med godt humør

En velfungerende organisation i udvikling
Vi tilbyder dig at blive del af en velfungerende, kvalitetsbevidst og løsningsorienteret organisation. Et miljø med fokus på faglig og personlig udvikling og på at skabe resultater til fordel for kunderne. En organisation præget af høj faglighed, kontinuitet og med et fokus på konstante forbedringer.

Der er mange spændende udfordringer på pensionsområdet og i Sampension, og ansvaret er i høj grad uddelegeret. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter kvalifikationer og omfatter naturligvis en attraktiv pensionsordning betalt af Sampension.

Vi bor centralt med udsigt til vandet i et lyst og åbent hus og tilbyder personalegoder som motionsrum og en særdeles god personalerestaurant.

Ansøgning og spørgsmål
Har du lyst til at være en del af vores afdeling, så send os din ansøgning via ansøgningslinket senest den 4. november 2017.  Vi indkalder løbende til samtale, så skriv snart din ansøgning.

Du er velkommen til at kontakte afdelingschef Peter Stub på telefon 24 21 44 70, hvis du vil vide mere om stillingen.