SAMPENSION A/S Markedssekretariat (MSE)

Kundechef til markedsafdelingen

Sampension søger en dygtig og erfaren kundechef til at styrke og udbygge samarbejdet med vores samarbejdspartnere. Sampension har en unik markedsposition og favner hele spektret af firma- og arbejdsmarkedspensioner samt fuld administration af selvstændige pensionskasser. Det konsoliderer Sampension som et af de stærkeste og mest effektive selskaber på pensionsmarkedet.

Spændende job med mange facetter
Gennem en værdiskabende, proaktiv dialog med dine kontaktpersoner, skal du sikre en høj loyalitet hos beslutningstagere. Du har flere års erfaring, som gør at du sikkert og professionelt møder alle niveauer i faglige politiske organisationer, samt i virksomheder.

Du vil opleve en stor variation i dine opgaver, fx når du:

  • afholder møder med såvel beslutningstagere som slutkunder – både af strategisk karakter, men også i forhold til generel information om pensions- og sundhedsordninger
  • sikrer en ajourført og operationel viden om relevante forhold hos dine samarbejdspartnere og kunder
  • interesseret forholder dig til de forhold, som er relevante for dine kontaktpersoner og virksomheder -med baggrund heri formulerer nyhedsbreve eller baggrundsnotater, der styrker dine relationer
  • udarbejder rapporter og interne notater eller på anden måde tager aktiv del i den fortsatte udvikling af Sampensions markedsposition, koncepter og produkter.

Klik her og få mere at vide om jobbet og Sampension som arbejdsplads

Selvstændig teamplayer
Du bliver en del af et effektivt og højt præsterende team, der arbejder med baggrund i Challenger Sale modellen. Nysgerrighed og proaktiv videndeling er afgørende, sammen med en generelt positiv indstilling til samarbejde. I handling viser du en tydelig indsats for opfyldelse af egne, afdelingens og direktørområdets målsætninger.

Selvstændig effektiv arbejdstilrettelæggelse går hånd i hånd med et stort ansvar. Dine kunder er i hele landet fx omkring Aalborg og Odense – så du trives med ugentlige rejsedage væk fra hjem og kontor.

Du har en solid, faglig ballast fra Forsikringsakademiet niveau 5 eller tilsvarende, samt joberfaring fx som key account manager, eller kunde-/ salgschef. Vi forventer, at du er engageret, dygtig og ambitiøs - samt har det drive, der skal til for at sikre, at vores samarbejdsparter kvitterer for en værdiskabende samarbejdsrelation.

En velfungerende organisation i udvikling
Vi tilbyder dig en plads i en kvalitetsbevidst og løsningsorienteret organisation. Et travlt miljø med fokus på faglig og personlig udvikling, hvor vi skaber resultater til fordel for kunderne. Der er mange spændende udfordringer, og ansvaret er i høj grad uddelegeret.

Løn fastsættes med baggrund i dine kvalifikationer. Du får en attraktiv pensionsordning i Sampension og firmabil. Vi bor centralt med udsigt til vandet i et lyst og åbent hus og tilbyder personalegoder som motionsrum og en god personalerestaurant.

Ansøgning og spørgsmål
Har du lyst til at være en del af markedsafdelingen i Sampension, og præge den fremtidige udvikling i kundeområdet, så send din ansøgning. Vær fokuseret på din motivation for jobbet, og fortæl om dine erfaringer i samarbejdet med faglige organisationer.

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende, så skriv til os snarest via ansøgningslinket - senest den 31. oktober 2017. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte markedschef Niels Lolk Vester på telefon: 77 33 14 43.