SAMPENSION A/S Equituities, Forest, Private (EFP)

Porteføljeforvalter - til Ejendomme og Infrastruktur

Har du erfaring som porteføljeforvalter og lyst til at arbejde med både direkte og indirekte investeringer i Ejendomme og Infrastruktur? Vi søger en engageret og analytisk stærk porteføljeforvalter, med et etableret netværk, som kan arbejde bredt på porteføljepleje og nye investeringer på tværs af aktivklasser – både direkte og indirekte.

Sampension søger en porteføljeforvalter til afdelingen, som har ansvaret for investeringer i ejendomme og infrastruktur. Sampensions investeringsområde beskæftiger 26 medarbejdere.

Området er opdelt i fem afdelinger: investeringsanalyse, renteinstrumenter, børsnoterede aktier, ejendomme og infrastruktur samt alternative investeringer. Alle afdelinger refererer til investeringsdirektøren. Afdelingen for Ejendomme og infrastruktur har ansvaret for dels direkte investeringer, dels indirekte investeringer gennem fonde og co-investeringer via et globalt mandat.

Nye investeringer og porteføljepleje
Du skal i samarbejde med det øvrige team deltage i og tage ansvar for udarbejdelse af strategi, due diligence, udvælgelse, overvågning og administration af investeringer.

Det forventes, at du har bred erfaring for den fulde investeringsproces – især ift. direkte investeringer, og at du i høj grad bidrager til planlægning og udførelse af følgende opgaver:

- Screening og analyse af markedet for investeringsmuligheder indenfor ejendomme og infrastruktur
- Due diligence, herunder specielt finansiel modellering, og kommercielle forhandlinger
- Udarbejdelse af investeringsindstillinger
- Kontrakt- og juridiske forhandlinger
- Løbende systematisk overvågning og optimering af den eksisterende portefølje
- Vidensopbygning, vidensdeling og ledelsesinformation indenfor porteføljens områder
- Opsamling og formidling af information fra de forskellige markeder, der kan bidrage til investeringsprocessen
  i hele investeringsområdet
- Udbygning af netværk fsva. generelle markedsaktører samt GP's og andre eksterne samarbejdspartnere

Erfaren porteføljeforvalter med etableret branche netværk
Vi forventer, at du har en højere økonomisk uddannelse (fx cand.polit., cand.oecon., cand.merc. eller lignende) og 3-5 års erfaring fra en tilsvarende stilling, en investeringsbank, transaction advisory eller et corporate finance-hus. Vi forventer ligeledes, at du gennem tidligere erfaring har et godt netværk og relationer ift. deal-sourcing af nye investeringer.

Det er vigtigt, at du har en god finansiel forståelse, og at du selvstændigt kan bearbejde information og data, der sikrer en detaljeret finansiel modellering til brug for investeringsoplæg og forhandling. Derudover er det nødvendigt, at du har en stærkt forhandlingsmæssig profil, samt et godt mundtligt og skriftligt engelsk og et indgående kendskab til office-pakken herunder især Excel.

Vi forventer, at du er analytisk stærk og arbejder selvstændigt, og samtidigt er en holdspiller, der sætter pris på vidensdeling og har interesse for flere aktivklasser og måder at investere på. Det er vigtigt, at du kan arbejde struktureret og er i stand til at præsentere resultater på en forståelig måde. Som person er du udadvendt, og det er naturligt for dig at tage ansvar for opgaverne og overholde deadlines samt have direkte kontakt til både samarbejdsparter og modparter. Du skal være forberedt på og have lyst til en vis rejseaktivitet i forbindelse med porteføljepleje og nye investeringer.

En velfungerende organisation i udvikling
Vi tilbyder dig at blive del af en velfungerende, kvalitetsbevidst og løsningsorienteret organisation.

Et miljø med fokus på faglig og personlig udvikling og på at skabe resultater til fordel for kunderne. En organisation præget af høj faglighed, kontinuitet og med et fokus på konstante forbedringer. Der er mange spændende udfordringer på pensionsområdet og i Sampension, og ansvaret er i høj grad uddelegeret.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter kvalifikationer og omfatter naturligvis en attraktiv pensionsordning betalt af Sampension.
Vi bor centralt med udsigt til vandet i et lyst og åbent hus og tilbyder personalegoder som motionsrum og en særdeles god personalerestaurant.

Ansøgning
Har du lyst til at være en del af vores team i Sampension og præge den fremtidige udvikling i investeringsområdet, så send din ansøgning via ansøgningslinket senest den 23. marts 2018.
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte chef for ejendomme og infrastruktur, Søren Vendelbo Jacobsen, på svj@sampension.dk eller 77 33 18 05.