SAMPENSION A/S Kunderådgivning og salg

Pensionsrådgiver

- med højt drive til telefonisk salg og fastholdelse

Kan du levere gode resultater, i et fagligt spændende miljø, hvor tingene går stærkt og udfordringerne er mange – så er du måske vores nye kollega i kunderådgivning og salg?

Til vores team, som er på 22 rådgivere, en afdelingschef og to teamledere søger vi 2 nye kolleger.

Kunden i fokus
I Sampension rådgiver vi helhedsorienteret og har stor fokus på den gode kundeoplevelse. Du skal via kompetent telefonrådgivning opnå dine performancemål ved at sælge og fastholde eksisterende kunder. Rådgivningen til kunderne sker primært via telefon både foranlediget af kundernes egne opkald eller via proaktive indsatser.

Vi forventer, at du ud over at have et højt drive, også trives med både team og individuelle mål samtidig med at du sikre den gode kundeoplevelse. Du indgår i afdelingens telefonvagter – fx enkelte aftenrådgivninger frem til kl. 21.00.

Som rådgiver brænder du for den gode kundeoplevelse med fokus på de gode resultater, og du motiveres af en travl dag med mange kundesamtaler.

Kundefokus og bred finansiel uddannelse
Telefonen er dit vigtigste arbejdsredskab og du motiveres af at tale med mange kunder dagligt. Du kommer fra den finansielle branche og har lyst til eller evt. er igang med niveau 4 på forsikringsakademiet indenfor pensionsrådgivning og har et ønske om at blive certificeret pensionsrådgiver. Jobbet kræver naturligvis gode kommunikationsevner både på dansk engelsk.

Som person er du fleksibel i en omskiftelig hverdag – hvor tempoet ofte er højt. Du opleves empatisk, lyttende og troværdig, når du taler med kunden. Du evner på en og samme tid at have det helhedsorienterede billede, men har også sans for de vigtige detaljer. Du er vant til at samarbejde, skabe relationer i hverdagen og trives med en sund feedback kultur. Du er klar til at blive en del af et team som arbejder i en performance orienteret kultur - med fokus på resultater og kundetilfredshed.

Se her mere om vores arbejdsplads.

En velfungerende organisation i udvikling
Vi tilbyder dig at blive del af en velfungerende, kvalitetsbevidst og løsningsorienteret organisation. Et miljø med fokus på faglig og personlig udvikling og på at skabe resultater til fordel for kunderne. 

En organisation præget af høj faglighed og med et fokus på konstante forbedringer. Der er mange spændende udfordringer på pensionssområdet og i Sampension, og ansvaret er i høj grad uddelegeret.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter kvalifikationer og omfatter naturligvis en attraktiv pensionsordning betalt af Sampension.

Vi bor centralt med udsigt til vandet i et lyst og åbent hus og tilbyder personalegoder som motionsrum og en særdeles god personalerestaurant.

Ansøgning
Har du lyst til at være en del af vores team i Sampension, så send os din ansøgning via linket snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler. Vil du vide mere, kan du kontakte teamleder Jan V. Hornuff på telefon 24 28 44 02.