SAMPENSION A/S Børsnoterede Aktier (BAK)

Porteføljeforvalter til aktieafdelingen i Sampension

Har du lyst til at arbejde med aktiemarkederne og at skabe værdi for vores kunder både finansielt og operationelt, så er her en fantastisk mulighed for et spændende job med store udviklingsmuligheder i et sundt og fagligt stærkt arbejdsmiljø.

Vi øger fokus på aktivt ejerskab
Sampension er i vækst, og med denne vækst følger behovet for flere hænder. Aktieafdelingen er en del af investeringsområdet, hvor vi er godt 30 kolleger, som håndterer de forskellige aktivklasser.

Aktieafdelingen har ansvaret for over dkk 50 mia.investeret i børsnoterede aktier, hedgefonde og råvarer. Vi har kontakt til alverdens investeringsbanker og analytikere og kombinerer deres viden med egen analyse og erfaring til at skabe værdi på toppen af gode eksterne forvaltere via derivatstrategier, enkeltaktieinvesteringer m.v. Hertil kommer den daglige drift og dokumentation samt håndhævelse af og udvikling af den ansvarlige investeringspolitik i koordination med hele investeringsafdelingen.

Du brænder for investeringsanalyse og handelsstrategier
Vi søger en kompetent og engageret kollega til aktieafdelingen, der kan hjælpe med at skabe endnu mere værdi til vores kunder gennem et styrket aktivt ejerskab af aktier, hedgefonde m.v. Dine opgaver bliver at understøtte den interne aktieforvaltning og overlays via fx analyse af investeringsmuligheder, systematiske handelsstrategier og handelsidéer. Du vil få mulighed for at vokse ind i en position med eget risikomandat. Derudover skal du sikre implementering af den ansvarlige investeringspolitik. Vi forventer du har faglig styrke med potentiale til mere og, at du:

  • Er kompetent, pålidelig og dedikeret
  • Har en stærk interesse for investering såvel som ansvarlighed (ESG)
  • Arbejder selvstændigt, udviser initiativ og tager ansvar
  • Er struktureret, skaber robuste resultater og skalerbare arbejdsgange
  • Har en umættelig appetit på de finansielle markeder og et ønske om at vokse med stillingen
  • Er holdspiller og sætter samme ære i at løfte andres resultater som at skabe sine egne

Du har en lang videregående uddannelse med resultater blandt de bedste. Ideelt set har du også relevant erhvervserfaring f.eks. som selskabsanalytiker eller med porteføljeforvaltning. Du er stærk til Excel og kan helst programmere i VBA el.lign. Det er et plus, hvis du har arbejdet med Bloomberg og/el. Reuters.

Udvikling og internationalt miljø
Du vil få perfekte rammer til at videreudvikle din faglighed med brede berøringsflader til alle investeringsverdenens muligheder. Vi prioriterer faglig og personlig udvikling højt for at sikre, at vi som team og virksomhed bliver ved at stå stærkt på et marked i forandring. Vi agerer i et internationalt miljø, hvor eksempelvis førende globale investeringsbanker er blandt Sampensions samarbejdspartnere. Stillingen kan indebære rejseaktivitet.

En velfungerende organisation i udvikling
Vi tilbyder dig at blive del af en velfungerende, kvalitetsbevidst og løsningsorienteret organisation. Du vil blive stillet over for mange forskellige udfordringer og vil opleve et væsentlig individuelt råderum og, at ansvar følger opgaver. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter kvalifikationer og omfatter naturligvis en attraktiv pensionsordning betalt af Sampension, sundhedsforsikring m.v.

Vi bor centralt med udsigt til vandet i et lyst og åbent hus og tilbyder personalegoder som motionsrum og en god personalerestaurant. Arbejdsmiljøet i Sampension er uformelt og præget af åbenhed, fleksibilitet og godt humør.

Ansøgning
Har du lyst til at være en del af vores team i Sampension, så send os din ansøgning via ansøgningslinket senest den 26. april 2019.

Vil du vide mere om stillingen, kan du sende en mail til Aktiechef Philip Jagd på PJA@sampension.dk eller ringe på mobiltelefon 6171 7401.