SAMPENSION A/S Kunder (KUN)

Motiverende teamleder til Kunderådgivning og Salg

Brænder du for ledelse, og kan du motivere og videreudvikle vores pensionsrådgivere, så de leverer synlige resultater i et fagligt og spændende miljø? Så har vi jobbet til dig, der trives med, at det går stærkt, og hvor udfordringerne er mange.

Med mere end 300.000 kunder og flere porteføljer på vej søger vi en teamleder til vores afdeling, hvor vi arbejder med kunderejser, der både understøtter Sampensions strategiske vækstmål og er centreret om at levere den sublime kundeoplevelse.

Dine opgaver som teamleder bliver at:

  • sikre din afdelings motivation og fokus på at indfri Sampensions kundemål – at holde morgenbriefs, performancesamtaler mv.
  • tilrettelægge, koordinere og gennemføre kampagne- og driftsmæssige aktiviteter
  • sikre faglig sparring med en coachende tilgang og brug af konstruktiv feedback
  • organisere bemandingen, så afdelingens opgaver nås
  • definere og drive indsatser rettet mod at optimere og forbedre Sampensions resultater
  • rapportere om de løbende resultater og driftsmæssige opgaver
  • deltage i tværgående opgaver og have fokus på teamets uddannelses- og træningsbehov samt vidensdeling i afdelingen.

Dine personlige kvaliteter
Som person er du autentisk og udviser respekt for rollen som leder. Du er en stærk kommunikator både mundtligt og skriftligt.

For at blive succesfuld i rollen er det vigtigt, at du har strategisk overblik, skaber struktur og altid er et skridt foran, så dine medarbejdere ved, hvad der forventes af dem. Da vores afdeling har et bredt samarbejde i organisationen, lægger vi vægt på, at du har stærke samarbejdsevner, er tillidsvækkende, kan identificere behov, analysere situationer og reagere proaktivt, så samspillet på både de indre linjer og ud mod kolleger i huset forløber gnidningsfrit.

Din baggrund
Du har en uddannelse fra den finansielle branche og gerne niveau 4 fra Forsikringsakademiet. Har du ikke niveau 4, skal du være indstillet på at efteruddanne dig. Har du erfaring fra liv- og pensionsområdet, vil det være en fordel. Vi ser også gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling i en salgsorganisation.

I Kunderådgivning og Salg er vi p.t. 32 medarbejdere, to teamledere – hvoraf du bliver den ene teamleder – og en afdelingschef. Du bliver ansvarlig for ledelse af driften og samarbejdet i dit team i hverdagen.

En velfungerende organisation i udvikling
Vi tilbyder dig at blive del af en velfungerende, kvalitetsbevidst og løsningsorienteret organisation. Et miljø med fokus på faglig og personlig udvikling og på at skabe resultater til fordel for kunderne.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter kvalifikationer og omfatter naturligvis en attraktiv pensionsordning betalt af Sampension.

Send din ansøgning hurtigst muligt
Har du lyst til at blive en del af vores team, så send os din ansøgning hurtigst muligt og senest den 27. maj 2019, da vi løbende indkalder til samtale.

Vil du vide mere, kan du kontakte Kunderådgivningschef, Anne-Louise Lindkvist, på mobil nr.: 21 56 77 73.