SAMPENSION A/S Koncernregnskab (ØKR)

Senior controller

- med erfaring fra liv- og pensionsvirksomhed

I Sampension er vi i en positiv udvikling med nye kunder og fokus på digitaliseringsprocesser. En udvikling, som Økonomiområdet bidrager til ved at levere data, rapporteringer og hurtigere processer, og vi har fortsat ambitioner om et højt niveau.

Da vi overtager administrationen af endnu en pensionskasse denne sommer, søger vi en ny initiativrig og kompetent senior controller til rapportering, regnskab og analyse samt procesoptimering i Koncernregnskab. Du bliver en del af en afdeling, som varetager økonomi- og regnskabsopgaver for Sampension-koncernen. Vi er i alt 11 medarbejdere i teamet, og du vil referere til koncernøkonomichefen.

Controlling, regnskab og procesoptimering
Du skal arbejde med interne og eksterne regnskaber for livsforsikringsselskab og pensionskasser samt investeringsdatterselskaber, herunder:

 • Udarbejdelse af interne månedsregnskaber inklusive skriftlig kommentering af udvikling
 • Udarbejdelse af halvårs- og årsrapporter i henhold til gældende lovgivning inklusiv udarbejdelse af ledelsesberetning
 • Budgetter for livsforsikringsselskab og pensionskasser for udvalgte områder
 • Indberetninger til offentlige myndigheder
 • Controlling af værdiansættelser og afstemninger
 • Optimering af processer
 • Deltagelse i tværgående projekter
 • Ad hoc analyser og -opgaver

Jobbet giver desuden plads til personlig udvikling og en høj grad af selvstændighed.

Solid erfaring fra en økonomifunktion i den finansielle sektor
Den rette kandidat har den fornødne faglige baggrund, gerne som Cand. merc. aud., HD-R eller lign. Du har mindst 5 års praktisk erfaring som controller i en regnskabs-/økonomifunktion i pensions- eller livsforsikringsvirksomhed, alternativt tilsvarende erfaring fra anden finansiel virksomhed eller revisionsbranchen.

Vi forventer, at du har:

 • stærke regnskabsmæssige og analytiske kompetencer og god forståelse for de indbyrdes sammenhænge
 • grundigt kendskab til gældende regnskabs- og finansielle love
 • gode kommunikationsevner, både skriftligt og mundtligt
 • overblik og helhedssyn, men samtidig sans for detaljen
 • gode samarbejdsevner – åben, imødekommende og omstillingsparat

Du vil blive en del af en afdeling med gode kollegaer, hvor alle hjælper hinanden og prioriterer opgaverne i en travl hverdag. Afdelingen arbejder i en uformel tone, og alle skal periodisk kunne håndtere et stort arbejdspres. Du trives derfor med en varierende arbejdsdag, og du sætter en ære i at afslutte dine opgaver. Derudover kan du planlægge din egen tid - og du ser processer og opgaver i en helhed.

En velfungerende organisation i udvikling
Vi tilbyder dig at blive del af en velfungerende, kvalitetsbevidst og løsningsorienteret organisation. Et miljø med fokus på faglig og personlig udvikling og på at skabe resultater til fordel for kunderne. En organisation præget af høj faglighed, kontinuitet og med et fokus på konstante forbedringer.

Der er mange spændende udfordringer på pensionsområdet og i Sampension, og ansvaret er i høj grad uddelegeret. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter kvalifikationer og omfatter naturligvis en attraktiv pensionsordning betalt af Sampension.

Vi bor centralt med udsigt til vandet i et lyst og åbent hus og tilbyder personalegoder som motionsrum og en særdeles god personalerestaurant.

Ansøgning og spørgsmål
Har du lyst til at være en del af vores afdeling, så send os din ansøgning via ansøgningslinket senest
den 5. august 2019. Vi forventer at afholde de første samtaler medio august.

Du er velkommen til at kontakte koncernøkonomichef Elisabeth Petersen på mail: EPE@sampension.dk, hvis du vil vide mere om stillingen.